Kwaliteit en samenwerking als basis voor álles wat we doen.

Over ons

Vanuit de overtuiging dat kwaliteit en samenwerking de basis moet zijn voor alles wat we doen, staan we iedere dag klaar voor ons netwerk van slaapspecialisten in Nederland, België en Duitsland.

Dat doen we als totaalleverancier met in de eerste plaats kwalitatief hoogstaande boxsprings, ledikanten en matrassen voor een mooie prijs. Dankzij uitgekiende logistiek leveren we daarbij heel veel direct uit voorraad en houden we levertijden op die manier kort.

Maar ook met verfrissende totaalconcepten en uitgebreide mogelijkheden voor white labels zijn we inmiddels een bekend en vertrouwd adres in de markt. Want dankzij onze ervaring weten we wat retailers nodig hebben om het beste te leveren voor hun klanten. Daarbij staan wij op onze beurt het liefst naast de ondernemer, zodat we samen tot de beste oplossingen komen.

Geen zorgen, mooie resultaten; daar slaapt iedereen beter van.

Key West Bedding is Dé totaal leverancier van boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren - met succesvolle merken direct uit voorraad leverbaar. De kracht van het bedrijf bestaat uit drie ijzersterke pijlers:

Breed assortiment

Het uitgebreide assortiment met een mooie brede prijsopbouw. Wie onze showroom van ruim 2.500 vierkante meter bezoekt kan vrijwel alle modellen bekijken, voelen en uittesten. Key West Bedding voert, naast gerenommeerde A-merken met een compleet shop-in-shop concept, ook complete prijsranges white label series. Uw private label collectie kunnen we vrijwel volledig naar wens op maat produceren, passend bij een bepaalde doelgroep, merk of marktsegment.

Ruime voorraad

In het eigen magazijn van ruim 15.000 vierkante meter in Enschede is er een voorraad van ruim 3.000 boxspringsets. Zo zijn we altijd in staat om onze klanten in Nederland, Belgie en Duitsland snel en goed te beleveren. Dat gebeurt met eigen vrachtwagens waardoor we altijd flexibel zijn in de distributie en daardoor de afgesproken levertijden strak bewaakt worden.

Snelle levertijd

Omdat we volledige regie hebben van productie tot de levering bij onze klanten, zijn we in staat om onze levertijden heel kort te houden. Zo zijn een groot deel van onze succesvolle producten zelfs op voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Enschede. Maar ook voor maatwerk en complete slaapconcepten houden we ervan om lijnen kort te houden en snel te blijven schakelen.