Cinderella

Beyond imagination.

Cinderella

Cinderella staat voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Als een droomwereld die zich lijkt te verhullen. Vol frisheid en een overweldigende energie. Er is een thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. Met een ongrijpbare stijl.

Stel je eens voor. Heerlijk wakker worden en het inééns weten. Dát ga ik doen! Met Cinderella aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken. Onze boxsprings en matrassen zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen, de meeste zorg en nieuwste innovaties. Maar bovenal… ze zijn betoverend mooi en met een onvoorstelbaar ligcomfort.

Wat houdt je nog tegen… ga ervoor!

Boxsprings

Een boxspring om in te dromen over morgen. Een comfortabele eye-catcher voor iedere omgeving. Kies jouw favoriete Cinderella boxspring en maak deze volledig naar wens met de verschillende upgrade opties.

Desire

Een onweerstaanbaar spel

Vormen ontstaan en komen samen in nieuwe patronen. Die op dezelfde speelse manier weer hun eigen weg gaan. Altijd door, op intuïtie, intens, maar vrij. Een in het oog springend en niet te stoppen spel dat inspireert en niet meer loslaat. Zelfverzekerd en onverstoorbaar.

Bekijk de collectie

Pure

De essentie van stijl

De kracht van eenvoud. Alles wat meer is leidt af van waar het in feite om gaat. Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. Een stijlvol karakter mag wars zijn van profilering en laat zien wat hij in huis heeft door er te zijn. De Cinderella Pure boxspring staat voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm.

Bekijk de collectie

Tender

Nuance als statement

Laat je raken door de wereld om je heen. Door het grote, maar juist ook door het kleine. Stijlvolle nuances maken overal en onbewust het verschil. Met een oog voor finesse blijft niets verborgen en gaan nieuwe werelden open. Het brengt leven waar anderen niets zien.

Bekijk de collectie

Dromen over morgen