Loft Collectie

Hospitality starts with a good night's rest.

Loft

Een goede nachtrust is de basis van iedere overnachting. In de Loft Collectie staat de ervaring van de gast dan ook voorop. De slaapsystemen zorgen voor luxe en sfeer in de kamer en dat met het hoogste slaapcomfort. Stijlvol vormgegeven, met oog voor detail samengesteld en tijdloos in uitstraling. Aanpasbaar naar eigen wens en dus volledig af te stemmen op de stijl van jouw hotel, bed and breakfast of resort. De kwalitatieve slaapssystemen zorgen iedere overnachting weer voor rust en ontspanning. Voor een heerlijke en comfortabele nacht en een frisse start van de dag.

Mix and match

Binnen de Loft Collectie zijn er vele mogelijkheden om te combineren. Kies een boxspring, ledikant, hoofdbord, matras, bedbodem en topper die naadloos aansluiten op de stijl van jouw hotel, bed and breakfast of resort.

Ledikant Solo

 Schoonheid en kwaliteit zit in de details. Met dit ledikant kies je voor stijl en comfort. En dat voel je. In diverse maten leverbaar.

Boxsprings

Slapen doet iedereen op zijn eigen manier. Maar met een goede basis voor een prettige nachtrust biedt je altijd alles wat je gast nodig heeft. In diverse maten leverbaar.

Smart

Slim

Comfort

Premium

Maak het af

De Loft collectie zet de puntjes op i, waardoor je gasten van alle gemakken zijn voorzien en ze optimaal kunnen genieten van hun overnachting.

Hoofdborden

Bedbodems

Toppers

Matrassen

Poten

Accessoires

Een weldadige nachtrust op een bed dat past bij de behoefte van uw gast.